CAUTI ECHILIBRU SI ARMONIE IN VIATA TA?

Cand ai nevoie de psihoterapie?

 

     Situatiile de viata in care o persoana poate apela la psihoterapie sunt diverse si depind foarte mult de particularitatile fiecaruia. Fiecare om este special prin personalitatea sa, istoricul sau de viata, felul propriu de a se comporta, de a gandi si de a simti, iar toate acestea fac ca relatia psihoterapeutica si motivele pentru care oamenii apeleaza la psihoterapie sa fie unice. Unele persoane vin la cabinetul de psihoterapie pentru ajutor, descriindu-si viata din acel moment astfel:

    „Ma simt extrem de obosit. Lucruri care pana ieri imi faceau placere, nu ma mai atrag. Nu ma mai pot concentra la nimic si ma cert cu toata lumea. Cand ajung acasa sunt extenuat si tot corpul ma doare. Noaptea adorm cu greu, iar dimineata abia reusesc sa ma dau jos din pat. Ceva s-a schimbat in viata mea sau la mine si nu stiu ce! Faptul ca nu pot face nimic ca sa-mi revin, ma scoate din minti! Simt ca nu mai rezist! Am impresia ca o iau razna si ca nimeni nu ma intelege!”

    Cel care ajunge in aceasta situatie isi pune intrebari de genul: „Ce se intampla cu mine? Ce nu este in regula cu viata mea? Cum pot iesi din acest impas?”

Unele evenimente de viata genereaza dificultati de adaptare, tristete, neliniste, teama, durere sufleteasca si fizica, pierderea relatiilor bune cu ceilalti, traume din prezent sau le activeaza pe cele din trecut, nemultumiri legate de performantele profesionale sau scolare, ganduri de genul „Nu sunt bun de nimic!”, „Viata mea e lipsita de sens!”, „Nimeni nu ma accepta!” ș.a.

    Scenariul propriei vieti este resimtit ca unul nefericit, iar cine trece prin astfel de stari sufletesti, cu siguranta are puterea sa se ridice de jos, insa nu știe cum sau e convins ca nu are capacitatea sa o faca.

    Psihoterapeutul ofera sustinerea necesara, experienta, cunostintele si abilitatile sale ca specialist pentru ca fiecare client sa beneficieze de tot ce are nevoie pe drumul sau spre vindecare. Psihoterapeutul il ajuta pe client sa invete metode prin care sa infrunte fiecare moment cu sponstaneitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor de viata si in stabilirea unui raport eficient cu oamenii.

Psihoprim este locul unde te vei regasi pe tine si sensul cautarilor tale.
Despre mine

     Sunt psihoterapeut atestat in psihoterapie integrativa, psihologie clinica, psihologia muncii si a organizatiilor, psihologie aplicată în domeniul securităţii naţionale. Am o experienţă de 16 ani în domeniul psihologiei.

      Responsabilitatea mea ca specialist este să ofer sprijin şi consultanţă în termeni de confidenţialitate, respect si in beneficiul clientului.

Servicii oferite
  • Consiliere psihologică

  • Coaching şi dezvoltare personală

  • Psihoterapie individuală şi de cuplu

  • Psihoterapie copii şi adolescenţi

  • Psihoterapie de grup

  • Consiliere si informare pentru parinti

  • Evaluare psihologica

  • Sexologie

  • Hipnoza